Bestel nu je seizoenkaart voor 2018/2019

Vincent Janssen groeide uit tot spits van het Nederlands elfal, Soufyan Ahannach maakte een droomtransfer naar de Premier League en Pablo Rosario behoort inmiddels tot de A-selectie van PSV. Allen bewandelen hun eigen weg naar de top, maar hun ‘voetbalwieg’ stond in Almere. Hier maakten deze talenten hun debuut in het betaald voetbal. Vele doelpunten en wonderschone acties volgden.

Who’s next? Nieuwe verhalen zijn in de maak. Gaat Anass Ahannach zijn oom achterna? Kan Silvester van der Water zijn stormachtige ontwikkeling voortzetten? En welk talent uit de Almere City Football Academy is de volgende die zijn debuut maakt in de Jupiler League? Vragen die komend seizoen beantwoord gaan worden. Uiteindelijk moet het resulteren in fraaie successen op het veld.

Successen voor onze club en onze stad. Wij hebben nog geen geschiedenis, wij schrijven geschiedenis! En jij kan daar onderdeel van zijn! Maak alle actie live mee vanaf je eigen plek in het Yanmar Stadion. Met passie op het veld en sfeer op de tribunes.

De nieuwe seizoenkaart van Almere City FC is nu verkrijgbaar! Bezoek voordelig alle 19 thuiswedstrijden in het Yanmar Stadion, profiteer van aantrekkelijke kortingen en krijg een Fancard cadeau. Voor alle informatie over de voordelen van de seizoenkaart, prijzen en levering bekijk je deze pdf.

Seizoenkaart verlengen

Om je seizoenkaart te verlengen klik je hier.

Nieuwe seizoenkaart bestellen

Om een nieuwe seizoenkaart te bestellen klik je hier.

Nieuwe plekken beschikbaar

Voor het eerst kunnen supporters dit seizoen ook seizoenkaarten kopen op de B-tribune. Bij deze luxere seats heb je een stoel ter hoogte van de middenlijn, uiteraard met een heater boven de tribune. Ook zit er een kussentje op je stoel. Een seizoenkaart op de B-tribune kost € 250,00. Losse kaarten voor deze seats kosten online € 22,50 en aan de stadionkassa € 25,00. Er zijn 144 plekken beschikbaar op de B-tribune. Heb je al een seizoenkaart besteld, maar wil je liever op de B-tribune zitten? Verplaatsen is nog mogelijk. Stuur daarvoor een mail naar ticketing@almerecity.nl. 

8 mei 2018

Deel dit artikel: