Almere City FC nodigt je uit voor de eerste Ambassadeursavond van het seizoen!

Na de eerste thuiswedstrijden, de eerste schoolweek én het sluiten van de transferdeadline is het tijd om gezamenlijk het nieuwe seizoen af trappen. Daarom nodigen we jou, samen met alle andere seizoenkaarthouders uit voor de eerste Ambassadeursbijeenkomst van het seizoen.

Op dinsdag 12 september neemt trainer Jack de Gier je mee in zijn inzichten, doelstellingen en verwachtingen ten aanzien van aankomend voetbaljaar. Ook zullen onze aanvoerder Tom Overtoom, Kees van Buuren én Calvin Mac-Intosch aanwezig zijn om jouw prangende vragen te beantwoorden.

Met vele nieuwe projecten, nieuwe spelers en sponsoren, een hernieuwde jeugdopleiding én het nieuwe Almere City tv kanaal hebben we een bewogen zomer gehad, waarvan we de uitkomsten graag met jou als trouwe fan willen delen. Zorg daarom dat je er bij bent! Je bent vanaf 18:30 van harte welkom in de Rabo Business Lounge.

Heb je nu al vragen of items die je graag terug ziet komen tijdens deze Ambassadeursmeeting? Mail dit dan naar info@almerecity.nl onder vermelding van 'Ambassadeursavond'.

5 september 2017

Deel dit artikel: