Almere City Fancard

Almere City FC introduceert dit seizoen de Almere City Fancard. Als Fancardhouder mag je drie thuiswedstrijden van Almere City FC in de Jupiler League gratis bezoeken en word je regelmatig verrast met acties en kortingen bij een groot aantal winkels en bedrijven. Na één wedstrijd heb je de Fancard al terugverdiend!  

Wat houdt het in?

De Almere City Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts € 15,00 per seizoen kun je volop genieten van betaald voetbal en daarnaast direct profiteren van vele voordelen bij winkels en bedrijven uit Almere en omstreken. Je scoort de Fancard hier!

Gratis naar het stadion!

De nieuwe Fancard geeft de mogelijkheid om voor drie thuiswedstrijden van Almere City FC in de Jupiler League een gratis e-ticket te downloaden. Dat betekent dat je bij het aanschaffen van de Fancard al verzekerd bent van 270 minuten live voetbal in het Yanmar Stadion! Welke wedstrijden je wilt bezoeken is geheel aan jou. (mits niet uitverkocht) Het is niet mogelijk om de drie gratis tickets voor één wedstrijd te verzilveren.

De Fancard is verkrijgbaar t/m 24 december aanstaande. De gratis wedstrijdtickets zijn te bestellen tot 15 januari 2018. 

Let op: met een Fancard ben je niet per definitie verzekerd van een toegangsbewijs. Een wedstrijd kan uitverkocht zijn. Wil je wel zeker zijn van een plek in het Yanmar Stadion bij de wedstrijden van Almere City FC, scoor dan een seizoenkaart!  

Speciale acties voor Fancardhouders

Veel Almeerse bedrijven hebben zich reeds als partner aan de Fancard verbonden en dit aantal groeit per week. Zij verrassen alle Fancardhouders met kortingen en/of speciale maandacties. Een wedstrijdshirt scoren met korting, voordelig uit eten of gratis sporten? Dat en nog veel meer voor slechts € 15 euro!  

Aanbieding oktober-maart:
Golfbaan Naarderbos: Vijf lessen voor € 50,00 exclusief voor Fancardhouders. Minimaal vier personen en op afspraak in te plannen in oktober t/m maart.

Doorlopende Aanbiedingen:

- Diks Autoverhuur: Altijd 10% korting op vertoon van de Almere City Fancard

- Pallas Athene: Altijd 10% korting op vertoon van de Almere City Fancard

- New York Pizza Almere: Op vertoon van de Fancard scoor je een pizza voor slechts € 5,00. (25 cm, alleen bij afhalen)

- Bowling Almere: Op doordeweekse dagen 25% korting op een uur bowlen op vertoon van de Almere City Fancard

- SEC Survivals: Workshop Boogschieten, tweede deelnemer gratis

- SEC Surivals (met Fancard Junior): Vakantie-uitje (alle arrangementen), tweede deelnemer gratis

Fancard in het kort

- Persoonsgebonden lidmaatschap bij de club
- 3x gratis naar een thuisduel van Almere City FC 
- Fancard geeft recht op kopen van online tickets voor thuiswedstrijden (zolang de voorraad strekt)
- Korting op entreeprijs bij meerdere wedstrijden
- Regelmatig acties en evenementen rondom wedstrijden
- Flinke kortingen bij groot aantal winkels en bedrijven. 
- Maximaal 1 Fancard per persoon
- Je kunt met meerdere Fancards kaarten bestellen (maximaal 10 barcodes per bestelling)
- Geldig voor 1 seizoen
- De Fancard Junior vervangt de huidige kidsclubkaart met dezelfde voordelen (Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hierdoor gratis naar alle thuiswedstrijden)

Fancard bestellen

Wil jij de Almere City Fancard, inclusief alle voordelen, aanschaffen voor slechts € 15,00 per seizoen? Je bestelt hem hier.

3 mei 2017

Deel dit artikel: