Wordt lid van de Almere City FC Kidsclub!
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kidsclub is de jongste Kidsclub van Nederland. Speciaal voor alle jonge fans, zoals jij! Bezoek gratis de competitiewedstrijden in het Yanmar Stadion, maak kans om als mascotte mee het veld op te lopen, doe mee aan tal van activiteiten en profiteer van unieke voordelen!

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete voetbalclub, Almere City FC? Koop nu een Fancard Junior en wordt lid voor maar € 15,- per  seizoen. Als lid van de Almere City FC Kidsclub beleef je het voetbal als nooit tevoren!

Unieke voordelen

Als lid van de Kidsclub word je getrakteerd op:

- Gratis naar alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van Almere City FC (let op alleen onder begeleiding van een volwassene);

- Een kans om een keer als mascotte mee het veld op te lopen;

- Een oorkonde van het lidmaatschap en je eigen fancard.

- Een kijkje in de kleedkamer en trainen met de profs

- Een kidsclub persconferentie

- Een uur gratis springen en korting op het Almere City FC verjaardagarrangement bij Bounz Almere

- Twee keer gratis Goal, het voetbalmagazine voor de jeugd

- Korting bij Bowling Almere i.c.m. een kinderarrangement.

 

Vriendjes van de Almere City FC Kids Club:

♦ Arno Splinter Voetbalschool ♦ Jumping Jack ♦ Bounz Almere ♦ 

♦ Bowling Almere ♦ Magazine Goal! ♦ SEC Survival ♦ 

Klik hier om je direct online aan te melden.

[end_foto_body_block]
Voetbaltraining in het stadion!
[start_foto_body_block]

Almere City FC en Kleuter Voetbalschool Arno Splinter hebben de handen ineengeslagen. Daardoor is het voor kids van 4 t/m 7 jaar nu mogelijk om als een echte profvoetballer te trainen in het Yanmar Stadion! Als lid van de voetbalschool word je automatisch ook lid van de Kidsclub van Almere City FC en profiteer je dus van nog veel meer voordelen! Wacht niet langer en schrijf je in!

Iedere training een feest

Kleuter Voetbalschool Arno Splinter geeft trainingen aan kleine groepjes kinderen (maximaal tien per groep). Daardoor is er veel aandacht voor het individu. De trainingen worden zorgvuldig samengesteld. Er staan niet alleen techniekonderdelen op het programma, maar er worden ook wedstrijdjes gespeeld. Naast normale materialen als pionnen, stokken, ballen en doeltjes, beschikt de Voetbalschool ook over opblaasbare velden, pannavelden, voetbaltempels, gatendoeken, voetbalkanonnen, rebounders en snelheidsmeters. Zo wordt iedere training een feest!

Spelvormen

Met fantastische spelvormen worden de kinderen gemotiveerd en uitgedaagd. We beginnen met het aanleren van de basis en naar gelang het niveau van de kinderen zal er steeds specifieker getraind worden. Ontwikkeling is belangrijk, maar plezier staat voorop!

Bij de trainingen komen de volgende onderdelen aan bod: kappen en draaien, passeerbewegingen, techniek van het schieten, het aannemen van de bal, het veroveren van de bal. 1vs1, 2vs2, partijspellen en het aanleren van de spelregels.

Trainingssessie

Een trainingssessie bestaat uit tien trainingen van 85 minuten. De trainingen vinden plaats in het Yanmar Stadion en bij extreem slecht weer wordt uitgeweken naar de gymzalen van de Meergronden in Almere Haven. De trainingen gaan dus altijd door!

Tijden

Trainingen: vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.25 uur.

Prijs

De prijs van een trainingssessie (tien trainingen) bedraagt € 115,00 incl. tenue

Inschrijven

Heb jij een kind tussen de 4 en 7 jaar en wil je hem of haar op de leukste en beste manier kennis laten maken met voetbal? Schrijf je dan nu in voor een reeks van tien trainingen. Dat kan via de website van Kleuter Voetbalschool Arno Splinter: www.voetbalschoolalmere.nl

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]
Vier je eigen Almere City FC Party bij Bounz Almere
[start_foto_body_block]

Ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Als lid van onze Kidsclub kun je er een gaaf Almere City FC feestje van maken! Bounz Almere organiseert speciaal voor de Kidsclubleden De Bounz & Almere City FC Party.

Een uur lang springen in de toffe Bounz Arena vol met trampolines, waar je zelfs tegen de wanden kunt springen. Speel met de Bounz Master een kwartier lang het razend populaire 'dodgeball' of leer coole jumps en trickz!

De jarige springt gratis, mits hij/zij lid is van de Almere City FC Kidsclub en krijgt een leuk verjaardagskadootje als verrassing. Bounz zorgt voor een mooie verjaardagstafel met limonade en na het springen een heerlijke Almere City FC voetbaltaart! Aan het einde maken we nog een groepsfoto, net zoals de voetballers van Almere City FC dat doen. Tenslotte is er nog een waterijsje om af te koelen.

De Bounz & Almere City FC Party is te reserveren vanaf 8 kinderen. Voor meer informatie, zie bijgaande flyer of neem contact op met Bounz Almere via telefoonnummer: 036-5253840, internet: www.almere.bounz.nl of e-mail: almere@bounz.nl

Klik hier voor de flyer

[end_foto_body_block]
Mascottes tijdens Almere City FC - FC Emmen
[start_foto_body_block]

Vrijdag 13 maart speelde Almere City FC thuis tegen FC Emmen. Dit keer mocht Sieraat samen met Annas met de scheidsrechter de bal op de middenstip leggen. De wedstrijd eindigde in een 0-0. Beide jongens waren erg nerveus voor de wedstrijd maar waren prima mascottes! Bedankt voor jullie deelname en tot een volgende keer.

Ben je lid van de Almere City FC Kidsclub en wil je ook wel een keertje als mascotte meelopen? Geef je dan snel op via kidsclub@almerecity.nl

 

Foto: Ron Baltus; www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]
Mascotte van de wedstrijd tegen Jong Ajax
[start_foto_body_block]

Afgelopen vrijdag 28 november speelde Almere City FC thuis tegen Jong Ajax. Deze wedstrijd was kidsclub lid Sieraat onze mascotte en had de eer om de bal voor de scheidsrechter naar de middenstip te brengen. Sieraat bedankt voor je deelname.

[end_foto_body_block]
Trotse Quinten showt shirt
[start_foto_body_block]

Kids clublid Quinten Kluft was 1 augustus jarig en kreeg van zijn ouders een Almere City FC shirt met alle handtekeningen van
de spelers. Op de foto showt Quinten trots zijn shirt!

Op 3 oktober zal Quinten samen met een vriendje mascotte zijn bij de wedstrijd tegen N.E.C.

[end_foto_body_block]
Mascotte Almere City FC - FC Emmen
[start_foto_body_block]

Afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd Almere City FC - FC Emmen mocht Dean Havermans als mascotte mee het veld op.
Dean had de eer om de wedstrijdbal naar de middenstip te dragen. Na de tos mocht Dean zich omkleden om daarna in de rust mee te doen
met de Kids First Kinderopvang Shoot Out.

Dean bedankt.

Fotobijschrift: Dean met wedstrijdbal. Foto: Ron Baltus; www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]