ALMERE CITY VOETBALDAGEN TIJDENS DE MEIVAKANTIE
[start_foto_body_block]

Droom jij ervan om profvoetballer te worden en te voetballen in een echt stadion..? Dan is dit je kans. Tijdens onze Almere City Voetbal 3-Daagse tijdens de meivakantie van 2 t/m 4 mei 2016 kun jij drie dagen lang trainen als een echte prof. Je wordt begeleid door onze beste jeugdtrainers en we gaan er alles aan doen om van jou een (nóg) betere voetballer te maken. 

Tijdens de Almere City Voetbaldagen staat alles in het teken van voetbal. Trainen, plezier maken, leren en beter worden. Dat is waar het bij ons om gaat. Met de nadruk op plezier, want wij vinden voetbal nu eenmaal het leukste spelletje dat er is.  Klik op onderstaande link om in te schrijven maar wees er op tijd bij want VOL = VOL! Het is mogelijk om voor 1, voor 2 of voor 3 dagen in te schrijven.

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

De Voetbal 3-Daagse is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Iedereen die meedoet krijgt een officieel Almere City kledingpakket t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Daarnaast worden lunch, fruit en alle andere versnaperingen gedurende de dag door ons verzorgd. Iedereen kan meedoen, of je nu wel of niet lid bent van een voetbalclub. Wij delen de kinderen vervolgens in naar leeftijd en waar mogelijk ook naar niveau. Je kunt voor 1, voor 2 of voor alle drie de dagen inschrijven. Geef je snel op en wie weet word jij wel ontdekt!!!

Kosten incl. kledingpakket (shirt, broekje en kousen):
1 dag:          € 59,95
2 dagen:      €  99,95                                                              
3 dagen:      € 139,95

Mocht je nu al eerder hebben deelgenomen aan de Almere City Voetbaldagen en al in het bezit zijn van het kledingpakket dan kun je ook kiezen voor 15 euro korting. Het is dan wel de bedoeling dat je het tenue van een eerder kamp aantrekt.

Kosten excl. kledingpakket en dus met 15 euro korting:            
1 dag:           € 44,95
2 dagen:       €  84,95                                                                                                                                                                              3 dagen:       € 124,95

[end_foto_body_block]
Inschrijfformulier Kidsclub
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kids club is de jongste kids club van Nederland, speciaal voor alle jonge fans zoals jij.

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete voetbalclub, Almere City FC? Schrijf je dan nu in en wordt lid voor maar € 15,- per  twaalf maanden.

Als lid van de kidsclub word je getrakteerd op:

- Gratis naar alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van Almere City FC (let op alleen onder begeleiding van een volwassene);

- Een kans om een keer als mascotte mee te lopen;

- Een oorkonde van het lidmaatschap en je eigen seizoenkaart.

- Een kijkje in de kleedkamer, trainen met de profs, een kidsclub persconferentie, korting op de Almere City FC Voetbalkampen en de FC Zondagschot Voetbalschool

- Een uur gratis springen en korting op het Almere City FC verjaardagarrangement bij Bounz Almere

- Twee keer gratis Goal, het voetbalmagazine voor de jeugd

- Korting bij Bowling Almere i.c.m. een kinderarrangement.

 

Vriendjes van de Almere City FC Kids Club:

Bounz Almere Magazine Goal Bowling Almere

 

Klik hier voor het inschrijfformulier 

[end_foto_body_block]
Nieuw vriendje van de Kids club
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kids Club heeft er weer een nieuw vriendje bij namelijk Bowling Almere.

Ieder kids club lid krijgt op vertoon van zijn/haar kids clubkaart € 5,- korting op een uur bowlen bij Bowling Almere. Deze € 5,- korting is alleen geldig in combinatie met een kidsarrangement. Kijk snel op www.bowlingalmere.nl welke arrangementen er zijn.

[end_foto_body_block]
Vier je eigen Almere City FC Party bij Bounz Almere
[start_foto_body_block]

Ben je jarig of heb je iets anders te vieren?

Dan kan jij als Kidsclub lid je eigen Almere City FC feestje vieren. Bounz Almere organiseert speciaal voor de Kids Clubleden De Bounz & Almere City FC Party.

Een uur lang springen in de supergave Bounz Arena vol met trampolines, waar je zelfs tegen de wanden kunt springen. Speel met de Bounz Master een kwartier lang het razend populaire dodgeball spel of leer coole jumps en trickz! De jarige springt gratis mits hij/zij lid is van de Almere City FC Kidsclub en krijgt een leuk verjaardagskadootje als verrassing. Bounz zorgt voor een mooie verjaardagstafel met limonade en na het springen een heerlijke Almere City FC voetbaltaart! Aan het einde maken we nog een groepsfoto, net zoals de voetballers van Almere City FC dat doen. Tenslotte nog een waterijsje om af te koelen.

De Bounz & Almere City FC Party is te reserveren vanaf 8 kinderen. Voor meer informatie zie bijgaande flyer of neem contact op met Bounz Almere via telefoonnummer: 036-5253840, internet: www.almere.bounz.nl of e-mail: almere@bounz.nl

Klik hier voor de flyer

 

Foto: Ron Baltus; www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]