ALMERE CITY VOETBAL 3-DAAGSE IN DE HERFSTVAKANTIE!
[start_foto_body_block]

Droom jij ervan om profvoetballer te worden en te voetballen in een echt stadion..? Dan is dit je kans. Tijdens onze Almere City Voetbal 3-Daagse tijdens de herfstvakantie van 19 t/m 21 oktober 2015 kun jij drie dagen lang trainen als een echte prof. Je wordt begeleid door onze beste jeugdtrainers en we gaan er alles aan doen om van jou een (nóg) betere voetballer te maken. 

Tijdens de Almere City Voetbaldagen staat alles in het teken van voetbal. Trainen, plezier maken, leren en beter worden. Dat is waar het bij ons om gaat. Met de nadruk op plezier, want wij vinden voetbal nu eenmaal het leukste spelletje dat er is.  Klik op onderstaande link om in te schrijven, maar wees er op tijd bij want VOL = VOL! Het is mogelijk om voor 1, voor 2 of voor 3 dagen in te schrijven. 

Klik HIER om in te schrijven.

De Voetbal 3-Daagse is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Iedereen die meedoet krijgt een officieel Almere City kledingpakket t.w.v. €59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Daarnaast worden lunch, fruit en alle andere versnaperingen gedurende de dag door ons verzorgd. Iedereen kan meedoen. Of je nu wel of niet lid bent van een voetbalclub maakt niet uit. Wij delen de kinderen vervolgens naar leeftijd en waar mogelijk ook naar niveau in. Je kunt je voor 1, voor 2 of voor alle drie de dagen inschrijven. Dus geef je snel op en wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!! Mocht je al eerder hebben deelgenomen aan de Almere City Voetbaldagen en in het bezit zijn van het kledingpakket, dan kun je ook gebruik maken van de 20 euro korting regeling. Het is dan wel de bedoeling dat je de kleding tijdens de Voetbaldagen aan hebt.

Kosten incl. kledingpakket (shirt, broekje en kousen):

1 dag:           €  59,-

2 dagen:       €   99,-                                                                                                                                                                                                

3 dagen:       € 139,-

Kosten excl. kledingpakket en dus met 20 euro korting:
1 dag:           €  39,-

2 dagen:       €  79,-                                                                                                                                                                                                                              

3 dagen:       € 119,-

Let op: Je kunt alleen van de korting gebruik maken als je het Almere City kledingpakket al hebt en het is dan wel de bedoeling dat je het tijdens de Voetbaldagen ook draagt.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!!!!!!!!

[end_foto_body_block]
Vier je eigen Almere City FC Party bij Bounz Almere
[start_foto_body_block]

Ben je jarig of heb je iets anders te vieren?

Dan kan jij als Kidsclub lid je eigen Almere City FC feestje vieren. Bounz Almere organiseert speciaal voor de Kids Clubleden De Bounz & Almere City FC Party.

Een uur lang springen in de supergave Bounz Arena vol met trampolines, waar je zelfs tegen de wanden kunt springen. Speel met de Bounz Master een kwartier lang het razend populaire dodgeball spel of leer coole jumps en trickz! De jarige springt gratis mits hij/zij lid is van de Almere City FC Kidsclub en krijgt een leuk verjaardagskadootje als verrassing. Bounz zorgt voor een mooie verjaardagstafel met limonade en na het springen een heerlijke Almere City FC voetbaltaart! Aan het einde maken we nog een groepsfoto, net zoals de voetballers van Almere City FC dat doen. Tenslotte nog een waterijsje om af te koelen.

De Bounz & Almere City FC Party is te reserveren vanaf 8 kinderen. Voor meer informatie zie bijgaande flyer of neem contact op met Bounz Almere via telefoonnummer: 036-5253840, internet: www.almere.bounz.nl of e-mail: almere@bounz.nl

Klik hier voor de flyer

 

Foto: Ron Baltus; www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]
Inschrijfformulier Kidsclub
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kids club is de jongste kids club van Nederland, speciaal voor alle jonge fans zoals jij.

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete voetbalclub, Almere City FC? Schrijf je dan nu in en wordt lid voor maar € 15,- per jaar.

Als Kids Club lid krijg je gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Almere City FC in de reguliere competitie (let op: alleen onder begeleiding van een volwassene). Daarnaast maak je kans om als mascotte met de spelers mee het veld op te lopen. Je ontvangt een oorkonde van lidmaatschap en je eigen lidmaatschapspas. Bovendien heb je recht om deel ten nemen aan (eventuele) activiteiten die door de Kids Club worden georganiseerd.

Extra plezier!

Dit seizoen biedt een lidmaatschap echter nog veel meer voordelen! Als lid van de Kids Club mag je namelijk 1x gratis trampoline springen bij Bounz Almere! (met uitzondering van woensdag en zaterdag). Lekker sporten en bewegen in de Bounz Arena dus. Daarnaast krijg je twee keer per jaar het blad GOAL gratis thuis bezorgd en een aanbieding op een eventueel abonnement.

Almere City FC verjaardagsfeest

En wat is er nou leuker dan je eigen Almere City FC verjaardagsfeestje?!? Na de zomer biedt de club in samenwerking met Bounz Almere de mogelijkheid om je party in stijl van Almere City te vieren. Leef je uit met je vriendjes en vriendinnetjes in het springparadijs en geniet daarna van een overheerlijke Almere City FC taart! 

Klik hier voor het inschrijfformulier 

[end_foto_body_block]
Mascotte van de wedstrijd tegen FC Den Bosch
[start_foto_body_block]

Afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch was Bryan onze mascotte. Bryan had de eer om met de scheidsrechter mee te lopen en mocht de bal op de middenstip leggen. De wedstrijd werd in blessuretijd door Almere City FC beslist, eindstand 2-1. Bryan bedankt voor je deelname!

[end_foto_body_block]