Inschrijfformulier Kidsclub
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kids club is de jongste kids club van Nederland, speciaal voor alle jonge fans zoals jij.

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete voetbalclub, Almere City FC? Schrijf je dan nu in en wordt lid voor maar € 15,- per jaar.

Als Kids Club lid krijg je gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Almere City FC in de reguliere competitie (let op: alleen onder begeleiding van een volwassene). Daarnaast maak je kans om als mascotte met de spelers mee het veld op te lopen. Je ontvangt een oorkonde van lidmaatschap en je eigen lidmaatschapspas. Bovendien heb je recht om deel ten nemen aan (eventuele) activiteiten die door de Kids Club worden georganiseerd.

Extra plezier!

Dit seizoen biedt een lidmaatschap echter nog veel meer voordelen! Als lid van de Kids Club mag je namelijk gratis trampoline springen bij Bounz Almere! (met uitzondering van woensdag en zaterdag). Lekker sporten en bewegen in de Bounz Arena dus. Daarnaast krijg je twee keer per jaar het blad GOAL gratis thuis bezorgd en een aanbieding op een eventueel abonnement.

Almere City FC verjaardagsfeest

En wat is er nou leuker dan je eigen Almere City FC verjaardagsfeestje?!? Na de zomer biedt de club in samenwerking met Bounz Almere de mogelijkheid om je party in stijl van Almere City te vieren. Leef je uit met je vriendjes en vriendinnetjes in het springparadijs en geniet daarna van een overheerlijke Almere City FC taart! 

Klik hier voor het inschrijfformulier 

[end_foto_body_block]
ALMERE CITY VOETBAL 3-DAAGSE IN DE MEIVAKANTIE!
[start_foto_body_block]

Altijd al eens willen trainen als een echte prof in een echt voetbalstadion..? Dan is dit je kans. Tijdens de Almere City Voetbal 3-Daagse van woensdag 6 t/m vrijdag 8 mei kun je drie dagen lang trainen alsof je bij ons in de jeugdopleiding speelt. Je wordt begeleid door onze beste trainers en voor even kun je zelf beleven hoe het is om profvoetballer te zijn.

De Voetbal 3-Daagse is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Iedereen die meedoet krijgt een officieel Almere City kledingpakket t.w.v. €59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen en gratis toegang tot de play-off wedstrijd van 11 mei. Je kunt voor 1, 2 of voor alle drie de dagen inschrijven. Dus geef je snel op en wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!!

Klik HIER om in te schrijven.

De Almere City Voetbal 3-Daagse bestaat uit gerichte trainingen zoals die ook worden gegeven aan onze jeugdteams. Daarnaast staan de dagen in het teken van allerlei voetbalspellen en heel veel plezier maken. Het streven is om van iedereen een betere en completere voetballer maken. Maar wel eentje die lacht want plezier in het spel moet altijd de basis zijn. Ook in het profvoetbal.

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar. Het maakt niet uit bij welke club je speelt. Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Het is mogelijk om voor 1, 2 of voor alle 3 de dagen in te schrijven.

Kosten: 1 dag: € 65,-

2 dagen: € 99,-

3 dagen: € 129,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een Almere City kledingpakket, een certificaat van deelname en gratis toegang tot de play-off wedstrijd van 11 mei. Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!!!!!!!!

[end_foto_body_block]
Mascotte van de wedstrijd tegen FC Den Bosch
[start_foto_body_block]

Afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen FC Den Bosch was Bryan onze mascotte. Bryan had de eer om met de scheidsrechter mee te lopen en mocht de bal op de middenstip leggen. De wedstrijd werd in blessuretijd door Almere City FC beslist, eindstand 2-1. Bryan bedankt voor je deelname!

[end_foto_body_block]