Joost geeft gave spreekbeurt over Almere City FC!
[start_foto_body_block]

Je spreekbeurt houden over Almere City FC. Hoe gaaf is dat! Dat dacht ook Kidsclubvriendje Joost, die zijn klasgenootjes afgelopen week bijpraatte over alle ins- en outs van onze club!

Joost kreeg van ons verschillende materialen aangeleverd om van zijn spreekbeurt een succes te maken. Met onder meer de presentatiegids, de officiele Almere City Krant en een zelf meegenomen wedstrijdvlaggetje had hij al het nodige om te laten zien. Vol passie vertelde Joost aan zijn medeleerlingen verhalen over zijn favoriete club, de spelers en zijn ervaringen tijdens een wedstrijdbezoek. Met regelmaat zit hij namelijk samen met zijn vader en vriendje Stefano op de tribunes in het Yanmar Stadion.

Onderdeel van zijn spreekbeurt was ook een quiz, waarin de leerlingen een Almere City autotenue en een sleutelhanger konden winnnen. Zijn favoriete speler, Arsenio Valpoort, had bovendien nog een verrassing voor Joost. Hij sprak een korte video in om ons Kidsclublid veel succes te wensen!

Aanstaande zaterdag is Joost weer van de partij. Hij mocht al zijn klasgenootjes uitnodigen om de belangrijke wedstrijd tegen FC Volendam gratis te bezoeken. Een extra leuk toetje van een toch al gave spreekbeurt. Bedankt voor het toesturen van je foto Joost!

Wil jij je spreekbeurt ook over Almere City FC houden en ben je lid van de kidsclub? Stuur dan een mailtje naar kidsclub@almerecity.nl en vraag jouw spreekbeurtpakket aan!

[end_foto_body_block]
Lekker springen bij Bounz Almere!
[start_foto_body_block]

Op zondag 11 februari is het weer zover, het volgende Kidsclub event staat voor de deur! Onze jeugdige fans gaan die ochtend lekker springen bij Bounz Almere. Samen met je leeftijdsgenootjes kun je je een uur lang lekker uitleven.

Er zijn inmiddels twee groepen gevormd. De eerste groep springt van 10.00 uur tot 11.00 uur (je dient 09.45 uur aanwezig te zijn) en de tweede groep springt van 11.00 uur tot 12.00 uur (je dient 10.45 uur aanwezig te zijn).

Inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk, want beide groepen zitten al helemaal vol! Het belooft dus een mooie ochtend te worden.

Het adres van Bounz Almere is:

Bounz Almere
Televisieweg 81-2
1322 AK Almere

We zien jullie aanstaande zondag!

[end_foto_body_block]
Razende reporters bij Kidsclub persconferentie!
[start_foto_body_block]

Een bijzondere dag voor de leden van onze Kidsclub. Voor één dag gingen zij aan de slag als journalist en kregen ze de kans om selectiespelers Dennis van der Heijden en Leeroy Owusu het hemd van het lijf te vragen. Als ‘razende reporters’ verschenen ze op de officiële Almere City Kidsclub Persconferentie.

Een spannende dag dus voor onze jeugdige fans. Bij aankomst in het Yanmar Stadion ontvingen ze een heuse perskaart en werden welkom geheten in de Rabo Business Lounge. Daar werden verschillende doelpunten van Van der Heijden en Owusu afgespeeld op de grote videoschermen, waarna de ‘razende reporters’ aan het werk werden gezet. Tijd om vragen te bedenken.

Dat ging onze jonge journalisten goed af! ‘Van wie heb je het meest geleerd bij Ajax?’, was één van de vragen aan Owusu, terwijl de Dennis antwoord moest geven op de vraag wat het grootste verschil is tussen ADO Den Haag en Almere City FC. Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die de revue passeerden.

Onze Kidsclubleden hadden flink hun best gedaan en dat was niet voor niets. De ‘razende reporters’ met de meest originele vragen konden namelijk een mooie prijs winnen. Zij komen binnenkort een thuiswedstrijd van Almere City FC bezoeken als een echte journalist! Dat betekent dat ze de opstellingen krijgen in de perskamer, de wedstrijd bekijken vanaf de perstribune en na afloop enkele vragen aan hun favoriete speler mogen stellen in de mixed zone!

Kortom, het was een geslaagde dag. Wij kijken alweer uit naar het volgende persmoment met onze ‘razende reporters’.

Foto: Redactie Almere City FC

[end_foto_body_block]
Wordt lid van de Almere City FC Kidsclub!
[start_foto_body_block]

De Almere City FC Kidsclub is de jongste Kidsclub van Nederland. Speciaal voor alle jonge fans, zoals jij! Bezoek gratis de competitiewedstrijden in het Yanmar Stadion, maak kans om als mascotte mee het veld op te lopen, doe mee aan tal van activiteiten en profiteer van unieke voordelen!

Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete voetbalclub, Almere City FC? Koop nu een Fancard Junior en wordt lid voor maar € 15,- per  seizoen. Als lid van de Almere City FC Kidsclub beleef je het voetbal als nooit tevoren!

Unieke voordelen

Als lid van de Kidsclub word je getrakteerd op:

- Gratis naar alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van Almere City FC (let op alleen onder begeleiding van een volwassene);

- Een kans om een keer als mascotte mee het veld op te lopen;

- Een oorkonde van het lidmaatschap en je eigen fancard.

- Een kijkje in de kleedkamer en trainen met de profs

- Een kidsclub persconferentie

- Een uur gratis springen en korting op het Almere City FC verjaardagarrangement bij Bounz Almere

- Twee keer gratis Goal, het voetbalmagazine voor de jeugd

- Korting bij Bowling Almere i.c.m. een kinderarrangement.

 

Vriendjes van de Almere City FC Kids Club:

♦ Arno Splinter Voetbalschool ♦ Jumping Jack ♦ Bounz Almere ♦ 

♦ Bowling Almere ♦ Magazine Goal! ♦ SEC Survival ♦ 

Klik hier om je direct online aan te melden.

[end_foto_body_block]
Voetbaltraining in het stadion!
[start_foto_body_block]

Almere City FC en Kleuter Voetbalschool Arno Splinter hebben de handen ineengeslagen. Daardoor is het voor kids van 4 t/m 7 jaar nu mogelijk om als een echte profvoetballer te trainen in het Yanmar Stadion! Als lid van de voetbalschool word je automatisch ook lid van de Kidsclub van Almere City FC en profiteer je dus van nog veel meer voordelen! Wacht niet langer en schrijf je in!

Iedere training een feest

Kleuter Voetbalschool Arno Splinter geeft trainingen aan kleine groepjes kinderen (maximaal tien per groep). Daardoor is er veel aandacht voor het individu. De trainingen worden zorgvuldig samengesteld. Er staan niet alleen techniekonderdelen op het programma, maar er worden ook wedstrijdjes gespeeld. Naast normale materialen als pionnen, stokken, ballen en doeltjes, beschikt de Voetbalschool ook over opblaasbare velden, pannavelden, voetbaltempels, gatendoeken, voetbalkanonnen, rebounders en snelheidsmeters. Zo wordt iedere training een feest!

Spelvormen

Met fantastische spelvormen worden de kinderen gemotiveerd en uitgedaagd. We beginnen met het aanleren van de basis en naar gelang het niveau van de kinderen zal er steeds specifieker getraind worden. Ontwikkeling is belangrijk, maar plezier staat voorop!

Bij de trainingen komen de volgende onderdelen aan bod: kappen en draaien, passeerbewegingen, techniek van het schieten, het aannemen van de bal, het veroveren van de bal. 1vs1, 2vs2, partijspellen en het aanleren van de spelregels.

Trainingssessie

Een trainingssessie bestaat uit tien trainingen van 85 minuten. De trainingen vinden plaats in het Yanmar Stadion en bij extreem slecht weer wordt uitgeweken naar de gymzalen van de Meergronden in Almere Haven. De trainingen gaan dus altijd door!

Tijden

Trainingen: vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.25 uur.

Prijs

De prijs van een trainingssessie (tien trainingen) bedraagt € 115,00 incl. tenue

Inschrijven

Heb jij een kind tussen de 4 en 7 jaar en wil je hem of haar op de leukste en beste manier kennis laten maken met voetbal? Schrijf je dan nu in voor een reeks van tien trainingen. Dat kan via de website van Kleuter Voetbalschool Arno Splinter: www.voetbalschoolalmere.nl

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

[end_foto_body_block]
Vier je eigen Almere City FC Party bij Bounz Almere
[start_foto_body_block]

Ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Als lid van onze Kidsclub kun je er een gaaf Almere City FC feestje van maken! Bounz Almere organiseert speciaal voor de Kidsclubleden De Bounz & Almere City FC Party.

Een uur lang springen in de toffe Bounz Arena vol met trampolines, waar je zelfs tegen de wanden kunt springen. Speel met de Bounz Master een kwartier lang het razend populaire 'dodgeball' of leer coole jumps en trickz!

De jarige springt gratis, mits hij/zij lid is van de Almere City FC Kidsclub en krijgt een leuk verjaardagskadootje als verrassing. Bounz zorgt voor een mooie verjaardagstafel met limonade en na het springen een heerlijke Almere City FC voetbaltaart! Aan het einde maken we nog een groepsfoto, net zoals de voetballers van Almere City FC dat doen. Tenslotte is er nog een waterijsje om af te koelen.

De Bounz & Almere City FC Party is te reserveren vanaf 8 kinderen. Voor meer informatie, zie bijgaande flyer of neem contact op met Bounz Almere via telefoonnummer: 036-5253840, internet: www.almere.bounz.nl of e-mail: almere@bounz.nl

Klik hier voor de flyer

[end_foto_body_block]