Een blik op de jeugdopleiding: week 10
[start_foto_body_block]

Voor de D-jeugd was het een heerlijk weekend. In Almere won de D1 met 3-1 van FC Volendam en de D2 met maar liefst 5-2 van MVV. Aankomende zaterdag speelt de D1 bij ATC ’65. Voor de D2 wacht de uitwedstrijd in het verre zuiden tegen VVV Venlo D2.

Niet alleen bij de D-jeugd, maar ook bij de C-jeugd breekt een spannende periode aan. De C1 speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen KFC C1, maar staat slechts 2 punten achter koploper DWS C1!
Het team zou de koppositie in de 2e divisie kunnen pakken als er gewonnen wordt van Buitenveldert C1. De C2 van Almere City staat bovenaan in de voorjaarspoule  en speelt aankomende zaterdag tegen Roda JC C2.

De B2 won afgelopen zaterdag met 3-1 van NAC Breda. Het team staat gedeeld derde in de voorjaarspoule. Aankomende zaterdag reist de B2 naar Kerkrade. Daar wacht de wedstrijd tegen hekkensluiter Roda JC B2. Ook de B1 boekte zaterdag een overwinning. FC Dordrecht B1 werd met 1-0 verslagen.

Helaas werd de wedstrijd van de Almere City A1 tegen Feyenoord A2 afgelopen zaterdag afgelast.
Het vizier moet nu gericht worden op aankomende zaterdag. Om 15:00 wacht in Almere het treffen met nummer 2 Helmond Sport.

 

 

Door Corné in 't Hout

[end_foto_body_block]