Almere City FC contracteert Guy Ramos

Almere City FC heeft zich versterkt met Guy Ramos. De 33-jarige verdediger, die al enkele weken meetraint met het eerste elftal, heeft een contract getekend dat hem tot het einde van het seizoen aan de club verbindt.

Ramos speelde in Nederland eerder bij FC Dordrecht, RKC Waalwijk en Roda JC. Bij de laatste twee clubs deed hij ervaring op in de Eredivisie. ,,Door verschillende omstandigheden heb ik twee mindere seizoenen achter de rug. Daarom is het fijn dat ik nu weer aan voetballen toekom”, vertelt Ramos. ,,Ik ben blij dat ik mij in de kijker heb kunnen spelen van de technische staf. Van nature ben ik wel een leiderstype. Dat komt ook door de ervaring die ik heb opgedaan en mijn positie in het veld. Ik hoop de jongere jongens op sleeptouw te kunnen nemen.”

Technisch directeur Robert Maaskant beaamt dat Ramos is gecontracteerd om de jonge jongens te helpen in hun ontwikkeling. ,,Hij is bereid om medespelers te begeleiden naar de volgende stap. Daarnaast is Guy een jongen met bewezen verdedigende kwaliteiten. We zaten al wat krap in de centrale verdedigers en Joedrick Pupe is nog revaliderende van een knieblessure. In de wetenschap dat Faris Hammouti binnenkort enkele wedstrijden moet missen in verband met interlandverplichtingen met Marokko, wilden we de defensie graag nog versterken. Met Ramos denken wij de gewenste extra kracht binnen te hebben.”

Stockfoto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

6 oktober 2018

Deel dit artikel: