Jeugdspeler Anass Ahannach tekent eerste profcontract

Anass Ahannach heeft in het bijzijn van zijn familie zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De speler uit de jeugdopleiding van Almere City FC is zijn nopjes. ,,Ik ben heel blij met dit tweejarig contract”, glunderde het 19-jarige talent uit de jeugdopleiding.

,,Ik zie het als een beloning voor het harde werken in de afgelopen jaren”, aldus Ahannach, die sinds 2012 bij Almere City speelt. In dat jaar kwam de aanvallende middenvelder, die een neefje van Soufyan is, over van AFC D1 en stroomde hij in de C2 van de jeugdopleiding van Almere City in.

Het afgelopen jaar speelde Ahannach onder meer in Onder 19 en Jong Almere City FC. ,,Ik heb enorm veel zin om te beginnen met het eerste elftal aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en ik ben heel nieuwsgierig hoe ik me in het komende jaar ga ontwikkelen.”

Ook John Bes, algemeen directeur Almere City FC, genoot donderdagochtend. ,,Voor de club is het prachtig als jongens vanuit de jeugdopleiding kunnen doorgroeien naar een eerste profcontract. Daar komt nog eens bij dat hij een zeer technische vaardige speler is, dat sluit perfect aan bij het voetbal dat wij graag willen spelen.”

8 juni 2017

Deel dit artikel: