Jordy ter Borgh op stage bij het Engelse Ipswich Town

De jeugd opleiding van Almere City FC wordt steeds beter en professioneler. De scouts van de grote clubs in zowel binnenland als buitenland weten op zaterdag hun weg te vinden naar ons sportpark. Regelmatig krijgen wij ook stage verzoeken vanuit binnen en buitenland.

Zo heeft de eerste jaars A-junior Jordy ter Borgh vorige week een stage afgewerkt bij de Championship-club Ipswich Town. De talentvolle speler van de A1 trainde mee met het 1e elftal van de Engelse tweedivisionist en werkte tevens een wedstrijd af tegen de reserves van Crystal Palace. De stage is voor Jordy zeer succesvol geweest. Ipswich Town is zeer onder de indruk geraakt van Jordy zijn kwaliteiten en er komt zeker een vervolg.

Reactie Jordy:  Dat er clubs uit Engeland in mij geïnteresseerd zijn vind ik een hele eer.
De manier en op welke wijze ik door de mensen van Ipswich Town ben ontvangen is fantastisch geweest. Ik heb genoten van de trainingen en de wedstrijd. Je merkt aan alles dat Ipswich Town een grote club is. De organisatie is uitstekend, de voetbalsfeer die er heerst is geweldig en de mensen daar laten niets aan het toeval over. Voor mezelf heb ik nu een extra motivatie om nog harder te trainen zodat ik nog beter en sterker wordt. Vanzelfsprekend kijk ik nu ook al uit naar het vervolg van mijn stage in Engeland.

Jordy ter Borgh speelt al zijn gehele voetbalcarrière voor FC Omniworld / Almere City FC.

Almere City FC is dan ook trots dat een speler vanuit de jeugdopleiding in de belangstelling staat van een Championship-club.

Wij wensen Jordy dan ook veel succes met zijn stage.

2 maart 2012

Deel dit artikel: