Paul Beekmans, Ricardo Kip en Stefano Lilipaly signeren contract bij Almere City FC

Maandag zijn Paul Beekmans, Ricardo Kip en Stefano Lilipaly langs geweest op de club om hun contract te ondertekenen. Hiermee zijn zij alle drie voor twee jaar aan Almere City FC gebonden. Met het aantrekken van deze drie spelers begint de selectie voor volgend seizoen al aardig vorm te krijgen.

Beekmans zal met zijn 30 jaar en 279 wedstrijden in ere- en eerste divisie een van de meest ervaren spelers in de Jupiler League zijn. De verdedigende middenvelder begon zijn carrière bij FC Den Bosch en trok daarna naar SC Cambuur. Dit seizoen is Beekmans op avontuur geweest bij Gold Coast United, waar hij eind januari zijn contract liet ontbinden wegens privéomstandigheden.

De 20-jarige Kip stond bij Ajax te boek als groot talent maar wist tot op heden niet door te breken wegens de grote concurrentie. Bij Almere City FC hoopt middenvelder Kip tot meer speelminuten te komen.

Lilipaly (22 jaar) komt transfervrij over van FC Utrecht waar hij vijf wedstrijden in het eerste elftal speelde, en kwam daarin één keer tot scoren. Lilipaly is, net als Kip en Beekmans, een middenvelder.

(foto vlnr: Ricardo Kip, Paul Beekmans & Stefano Lilipaly)

22 mei 2012

Deel dit artikel: