Tim Receveur keert terug bij Almere City FC

Na omzwervingen bij VVV-Venlo en De Graafschap keert, na Ricardo Kip, ook Tim Receveur terug bij de ploeg waarvoor hij tussen 2013 en 2016 in 72 wedstrijden uitkwam. Receveur tekent in het Yanmar Stadion een contract, dat hem voor twee seizoenen aan de club verbindt.

De loopbaan van Receveur bij Almere City FC begon in januari 2013, na eerdere avonturen bij Ajax, NAC  en AGOVV. De middenvelder wist zich in Almere te ontpoppen tot publiekslieveling. Aan het einde van seizoen 2015-2016 verkaste Receveur naar VVV-Venlo, waarmee hij kampioen van de Jupiler League werd. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor De Graafschap. Met die ploeg vierde hij onlangs, notabene ten koste van Almere City, de promotie naar de Eredivisie.

Technisch directeur Robert Maaskant van Almere City FC: “Met Receveur halen we opnieuw een jongen binnen met echt Almere City DNA. Tim is een knokker, een allround middenvelder met een groot loopvermogen en een goede traptechniek. Wij zijn blij hem aan de selectie toe te kunnen voegen.”

14 juni 2018

Deel dit artikel: