Almere City FC maakt meters met Ekris

Ekris BMW & MINI is de nieuwe autopartner van Almere City FC. De samenwerking met de sponsor heeft een looptijd van drie jaar. Onderdeel van de deal is dat spelers en medewerkers van de club de mogelijkheid krijgen om tegen scherpe tarieven een MINI te leasen.

Alle auto’s worden geleverd door Ekris BMW & MINI in Lelystad.Ekris is dé officiële BMW en MINI dealer van de regio en zeer betrokken bij de sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten in de omgeving. Ekris heeft altijd meer dan 250 nieuwe auto’s en occasions uit voorraad leverbaar. Ook op het gebied van leasing en financiering kan Ekris uitstekend adviseren.

Ekris BMW en MINI heeft een rijke historie. Inmiddels zijn zij met zes vestigingen uitgegroeid tot één van de grootste BMW en MINI dealers van Nederland, maar altijd met veel persoonlijke aandacht voor de relaties. Die aandacht vindt Ekris belangrijk en dat is terug te zien in elk aspect van het bedrijf.

Het pand van Ekris Lelystad ondergaat een grondige verbouwing waarmee zij hun klanten in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Aanwinsten Ricardo Kip en Tim Receveur brachten onlangs al een bezoek aan onze nieuwe autopartner, om met een MINI terug te keren op de club.  

Floris Kruijsifix, vestigingsmanager van Ekris Lelystad, reageert verheugd op de sponsordeal. ,,Door de samenwerking met Almere City FC aan te gaan, willen wij onze merken nog meer zichtbaarheid geven in en om Almere. Een grote stad, die onderdeel is van ons grote verzorgingsgebied. Daarnaast sluiten de kernwaarden van de club goed aan bij onze kernwaarden. Ook wij zijn een ambitieus en sportief bedrijf, dat doelgericht te werk gaat. Ekris bestaat weliswaar al lang, maar we acteren met een jonge ondernemersgeest. Wij kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking.”

,,Wij zijn er trots op om een partnership te hebben met MINI”, vertelt Wouter Griekspoor, commercieel manager van Almere City FC. ,,Het design van de auto heeft een eigenwijze uitstraling, wat weer naadloos aansluit bij één van de kernwaarden van de club. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende drie jaar gezamenlijk vol gas vooruit gaan.”   

Foto: Redactie Almere City FC

9 juli 2018

Deel dit artikel: