Rabobank Almere omarmt Almere & the City

Rabobank Almere is de komende twee jaar als ‘presenting partner’ verbonden aan Almere & the City, het maatschappelijk programma van Almere City FC. Om de samenwerking te bekrachtigen werden woensdagmiddag in het Yanmar Stadion de handtekeningen onder het contract gezet.

Ugur Özcan, directievoorzitter Rabobank Almere, is erg positief over het project: ,,Wij ondersteunen de club omdat ze met Almere & the City een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Ik sta vierkant achter het initiatief omdat de verschillende projecten daadwerkelijk bijdragen aan meer sociale cohesie, verbinding tussen lokale doelgroepen en een meer tolerante samenleving. En wij zijn gelukkig niet de enige partij die deze ambities toejuicht. Samen met de Almeerse zakelijke communicatieleverancier ‘Voiceworks’ zijn wij met ingang van 2018 trotse ‘presenting partner’ van Almere & the City.”

Namens Almere City FC reageert algemeen directeur John Bes: ,,Ik ben zeer verheugd dat een organisatie als de Rabobank ziet wat wij doen en ons daarin financieel wil ondersteunen. Almere & the City groeit organisch en weet steeds meer Almeerders te bereiken. Met het partnership met Rabobank Almere kunnen we het project een boost geven, waardoor op korte termijn nog meer Almeerders kunnen participeren in één van de vele activiteiten onder de vlag van Almere & the City.”

John Bes en Ugur Özcan bekrachtigen de samenwerking tussen Almere City FC en Rabobank op het gebied van Almere & the City met een ferme handdruk; Ron Baltus, www.sportshots.pro

11 januari 2018

Deel dit artikel: