Schrijf je nu in voor de keepersdag bij Almere City FC!

Lijkt het jou gaaf om een middag te trainen zoals Chiel Kramer, Joshua Smits en Mike Grim? Het kan bij Almere City FC! Op zondag 6 mei organiseren wij een keepersdag in het Yanmar Stadion. Train als een echte prof en beleef een middag om nooit te vergeten!

Professionele begeleiding

De keepersdag bij Almere City FC is speciaal voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar. De clinic staat onder leiding van Jan Splinter en Jack Mangalie, keeperstrainers bij het eerste elftal en in onze Football Academy. Zij worden ondersteund door doelmannen uit de jeugdopleiding. Je kunt dus rekenen op gave oefeningen en nuttige instructies.

Meet & greet

Ook zal een keeper uit de A-selectie aanwezig zijn. Voor de nodige tips, handtekeningen en een ‘meet & greet’. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje en krijg je aan het einde van de middag nog een presentje mee naar huis.

Programma

13.15 uur: Ontvangst in de Rabo Business Lounge
14.00 uur: Aanvang keepersclinic
16.00 uur: Einde keepersdag

Prijs

De kosten voor de keepersclinic bedragen € 10,00 per persoon. Er is plek voor 40 deelnemers en vol is vol. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en ben je nu al enthousiast? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven

Het is inmiddels niet meer mogelijk om je in te te schrijven voor de keepersdag. Alle beschikbare plekken zijn vergeven. We gaan er een prachtige dag van maken!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

6 april 2018

Deel dit artikel: