Vak D2 geopend voor duel met Roda JC

De ticketverkoop voor de halve finale van de play-offs tegen Roda JC gaat bijzonder hard. Omdat ons sfeervak (Vak D1) inmiddels nagenoeg is uitverkocht, heeft de club besloten ook een deel van Vak D2 open te stellen voor publiek. Deze 155 extra plaatsen gaan per direct in de verkoop.

Wanneer je een ticket aanschaft op Vak D2, houd er dan rekening mee dat dit vak zich naast onze fanatieke aanhang bevindt. Het wordt gedoogd dat supporters staan op dit vak en veelal fanatieker zijn dan op andere vakken.

Inmiddels is ruim 85 procent van het Yanmar Stadion uitverkocht. Wil jij donderdag nog aanwezig zijn bij het play-off treffen met Roda JC? Bestel dan nog snel je kaarten! Wanneer de wedstrijd uitverkocht is, zal er immers geen kassaverkoop bij het stadion meer plaatsvinden.

Seizoenkaarthouder en Fancardhouders kunnen online nog hun tickets aanschaffen via www.almerecity.nl/tickets. Supporters zonder clubcard kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs nog wedstrijdtickets kopen bij de receptie van de club. Deze is vanavond tot 20.00 uur geopend. Op de wedstrijddag (Hemelvaartsdag) is de receptie geopend vanaf 14.00 uur.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

9 mei 2018

Deel dit artikel: