Matchday! Alle info over Almere City FC - Roda JC

Het is matchday! En wat voor één?! Vanavond staat de halve finale van de play-offs om promotie tegen Roda JC op de rol. We hebben alle belangrijke informatie over deze wedstrijddag voor je op een rijtje gezet.

Kom op tijd naar het Yanmar Stadion

Het Yanmar Stadion is vanavond nagenoeg uitverkocht. Prachtig nieuws, want dat betekent dat ook onze fans vanaf de tribune volle bak kunnen geven. Om drukte bij de entree te voorkomen, adviseren wij onze supporters om vroeg naar het stadion te komen.

Sfeervol horecaplein

Op het horecaplein gaan we er met elkaar een feestje van maken! Van 18.00 uur tot 19.30 uur geldt hier een verfrissende actie: vier drankjes halen, drie betalen. Cheers! Daarnaast zorgt een DJ voor opzwepende beats, om de stemming er alvast in te brengen.

Food & drinks

Voor supporters die voorafgaand aan de wedstrijd wat te eten willen scoren, staat er op het horecaplein een foodtruck met ‘ribs & burgers’. In de kantine zijn er daarnaast nog andere snacks en friet verkrijgbaar. Bier en frisdranken zijn te koop bij de verschillende horecastands.

Uitverkocht

Vanmiddag zijn de laatste kaarten over de toonbank gegaan. De wedstrijd is vanavond volledig uitverkocht!

Heel Almere City achter City!

Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Yanmar Stadion. Met z’n allen gaan we alles geven. Strijden voor een plek in de finale van de play-offs. Wij wensen iedereen alvast een sportieve wedstrijd!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

10 mei 2018

Deel dit artikel: