Almere City FC doet busreis cadeau aan supporters

De thuiswedstrijd van Almere City FC tegen Roda JC (0-0) is achter de rug, onze ploeg weet welk resultaat er in Kerkrade nodig is. Om dit resultaat een handje te helpen is een goede bezetting van het uitvak in het Parkstad Limburg Stadion een must. De club heeft daarom besloten het busvervoer naar de punt van Limburg gratis aan te bieden!

De verkoop van de buscombi loopt tot zaterdag 12:00 uur. Door de gift van City betaal je slechts 9,50 euro, dat is meer dan 50% korting op de oorspronkelijke prijs. De supporters die reeds een kaartje in het bezit hebben, krijgen begin volgende week restitutie voor het bedrag dat zij teveel hebben betaald. Er volgt bericht over hoe restitutie in zijn werk gaat.

Voor deze uitwedstrijd, die om 20.00 uur wordt gespeeld, is het ook toegestaan om met de eigen auto naar Kerkrade af te reizen. Ook dan betaal je € 9,50 voor een wedstrijdticket.

Help de stad en de club aan een historische avond! De afgelopen tien seizoenen wist Roda JC vijf keer positief uit de strijd om promotie-degradatie te komen. Het is aan Almere City FC om die reeks te doorbreken en voor het eerst in de geschiedenis door te dringen tot de finales van de play-offs om promotie.

Heel Almere achter City FC! Om tickets te bestellen voor de return tegen Roda JC klik je hier

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

11 mei 2018

Deel dit artikel: