Nu al 35 procent meer seizoenkaarten voor Almere City FC

Het succesvolle seizoen van Almere City FC heeft zich ook vertaald in een gretige aftrek van de seizoenkaarten voor het komende seizoen. De ‘Eredivisie Light’-versie van de Eerste Divisie (met tegenstanders als FC Twente, Sparta Rotterdam, Roda JC en N.E.C. Nijmegen) scoort goed onder de supporters.

De finalist van de promotie play-offs heeft al 35% meer seizoenkaarten verkocht dan vorig seizoen bij de start van de competitie. Met grote aankondigingen in het verschiet, waaronder nieuws over de nieuwe trainer en het nieuwe seizoenschema, belooft het een warme zomer te worden aan de Competitieweg.

Seizoenkaarthouders die de afgelopen jaargang op de tribune zaten, moeten er als de kippen bij zijn om hun eigen plek te behouden. Tot en met 15 juni kunnen zij hun eigen stoel claimen, hierna komt de plek vrij in de vrije verkoop. Op www.almerecity.nl/seizoenkaart kan de seizoenkaart worden besteld. 

Met een seizoenkaart bezoek je voordelig alle thuiswedstrijden van Almere City in het Yanmar Stadion. Ook krijg je meer waarde met je seizoenkaart, omdat Jong Almere City FC is gepromoveerd naar de Tweede Divisie. Hierdoor kun je ook gratis de thuiswedstrijden bezoeken van het team van trainer Ivar van Dinteren.

Almere City FC verwacht de seizoenkaarten eind juli naar de ontvangers op te sturen.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

11 juni 2018

Deel dit artikel: