Ambassadeursavond met Michele Santoni op 9 juli

De meest recente Ambassadeursavond ligt nog maar net achter ons. Toch heeft het Almere City FC er niet van weerhouden een nieuwe avond voor supporters en clubmensen te organiseren. Op maandag 9 juli is iedereen daarom uitgenodigd in de Rabolounge van het Yanmar Stadion om kennis te maken met de nieuwe technische staf. Inloop vanaf 18.30 uur.

Met de komst van het trainerstrio Michele Santoni, Ole Tobiasen en Ivar van Dinteren is er immers genoeg te vertellen in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. En alhoewel de aanwezigheid van Ole Tobiasen in verband met de WK-perikelen nog onzeker is, kunnen de andere gastheren in ieder geval al vertellen hoe zij de komende jaargangen voor zich zien. Wat voor vlees hebben we met het voetbaltrio in de kuip, hoe krijgt de selectie voor seizoen 2018-2019 gestalte en wat zijn de ambities van de club in de bloedstollende Eredivisie Light?

Almere City FC vangt op maandag 20 augustus aan met het nieuwe competitieavontuur. Vier dagen later wacht al de eerste thuiswedstrijd tegen notabene het door Almere City gedegradeerde Roda JC. Wil jij goed voorbereid het avontuur met onze mannen aan, kom ze dan bij de Ambassadeursavond het hemd van het lijf vragen.

5 juli 2018

Deel dit artikel: