Challenge yourself!

Maak je op voor een gaaf voetbalweekend in en rondom het Yanmar Stadion. Internationale jeugdwedstrijden, uitdagende challenges waarmee serieuze geldprijzen te winnen zijn, artiesten, foodtrucks en meer! Dat is het Almere Challenge Event!

Blok zaterdag 18 en zondag 19 augustus maar alvast in je agenda. Daags voordat Almere City FC het seizoen 2018/2019 aftrapt met de uitwedstrijd bij Jong AZ, kom je in het Yanmar Stadion alvast in de stemming.

Heel veel voetbal!

Het Almere Challenge Event is een prestigieus internationaal jeugdtoernooi. Gastheer Almere City O19 gaat de strijd aan met Cerezo Osaka (Japan), KV Mechelen (België), AEK Athene (Griekenland), Aberdeen FC (Schotland), AZ, FC Utrecht en FC Groningen (allen Nederland). Aanstormende talenten die strijden om de hoofdprijs. Je beleeft het allemaal live en de entree is gratis.

Challenge yourself

Vertel jij ook altijd aan je vrienden dat je een begenadigd voetballer bent? Tijdens het Almere Challenge Event kun je het bewijzen. Er zijn vier challenges, waarmee prijzen tot wel 450 euro te winnen zijn! Toon je traptechniek met ‘Soccer Barney Shot’, verbluf je opponent tijdens de Panna Challenge, schiet het ‘Kratje van het Latje’ of leef je uit met ‘Levend tafelvoetbal’. Meer informatie over deze uitdagingen of jezelf inschrijven? Kijk dan op www.almerechallengeevent.com.

Open Dag

Op zaterdag 18 augustus is het tevens de Open Dag van Almere City FC. Voor de jongste jeugd worden er leuke voetbalactiviteiten georganiseerd en aan het einde van de middag maak je tijdens de spelerspresentatie kennis met trainer Michele Santoni en zijn manschappen. Scoor een handtekening of de perfecte foto!

Artiesten & Foodtrucks

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Op het horecaplein staan tijdens het Almere Challenge Event verschillende foodtrucks. Daarnaast zijn meerdere artiesten van de partij om van het event een waar feest te maken. De namen houden we nog even geheim, maar het belooft een heerlijk weekend te worden!

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven over alle laatste nieuwtjes over het Almere Challenge Event? Kijk dan ook eens op de website www.almerechallengeevent.com. Of volg ons op Facebook en Instagram!

Foto: Almere City O19 viert een doelpunt; Ron Baltus, www.sportshots.pro

9 juli 2018

Deel dit artikel: