Kevin Luckassen tekent contract bij Almere City FC

Kevin Luckassen heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract bij Almere City FC. De net 25 jaar geworden aanvaller trainde afgelopen week al mee met de selectie van trainer Michele Santoni en is nu definitief vastgelegd.

Luckassen maakte in september 2011 zijn debuut in het betaald voetbal voor AZ. Dat was in het bekerduel met FC Groningen. Na zijn periode in Alkmaar kwam hij achtereenvolgens uit voor Ross County FC (Schotland), FC Slovan Liberec (Tsjechië), Sankt Pölten (Oostenrijk) en Northampton Town (Engeland).

In Almere komt Luckassen een bekende tegen. Hij is namelijk de broer van Jong Almere City-speler Samuel Brobbey. Zijn andere broers, Brian Brobbey en Derrick Luckassen, voetballen bij respectievelijk Ajax B1 en PSV.

Technisch directeur Robert Maaskant reageert content op het vastleggen van Luckassen. ,,Na omzwervingen in het buitenland is Kevin aangesloten bij Almere City FC om zijn carrière te rebooten. Het is een sterk gebouwde en snelle speler, die in de voorhoede multifunctioneel inzetbaar is.”

Foto: Kevin Luckassen in duel met zijn voorganger, Silvester van der Water; Ron Baltus, www.sportshots.pro

31 juli 2018

Deel dit artikel: