Bomvol programma tijdens spectaculaire Open Dag Almere City FC

Op zaterdag 18 augustus vindt de traditionele Open Dag van Almere City FC plaats. Dit feestelijke gratis evenement, dat speciaal wordt georganiseerd voor onze supporters, is dit jaar gekoppeld aan het Almere Challenge Event. Met onder meer live voetbal, challenges en optredens is het programma uitgebreider dan ooit. Het seizoen 2018/2019 trap je dan ook af in het Yanmar Stadion! 

Live voetbal

Het Yanmar Stadion opent al om 10.45 uur zijn deuren voor het publiek. Vanaf elf uur kun je genieten van live voetbal. Tijdens het Almere Challenge Event strijden de O19 teams van acht prestigieuze clubs uit binnen- en buitenland om de toernooiwinst. Almere City FC, AZ, FC Utrecht, FC Groningen, Cerezo Osaka (Japan), Aberdeen (Schotland), AEK Athene (Griekenland) en KV Mechelen (België) gaan de strijd met elkaar aan.

Challenge Yourself

Heb jij een gouden traptechniek of sta je bekend als de ‘Koning van de straat’? Dan moet je zeker meedoen aan ‘Kratje van het Latje’ (11.00-13.30 uur) of de Panna Challenge (14.30 – 17.00 uur). Show jouw voetbalkunsten en maak kans op maar liefst 450 euro! Gratis inschrijven kan via www.almerechallengeevent.com.

Training A-selectie

De selectie van trainer Michele Santoni maakt zich op voor de eerste competitiewedstrijd op bezoek bij Jong AZ. Twee dagen voor de wedstrijd moet er dus gewoon getraind worden. De oefensessie duurt van 15.00 uur tot 16.30 uur en is vrij toegankelijk voor het publiek. Zie de mannen aan het werk, vlak voor de officiële start van het seizoen.

Spelerspresentatie

Een hoogtepunt van de dag is de spelerspresentatie. Op het horecaplein maak je om 17.15 uur kennis met de selectie van trainer Michele Santoni. Uiteraard zijn bekende gezichten als Damon Mirani en Anass Ahannach weer van de partij, maar ook bewonder je nieuwe aanwinsten als Niek Vossebelt, Moustapha Seck en Edoardo Soleri! Scoor een handtekening of maak een gave foto!

Just like Max

Ben jij een echte snelheidsduivel? Naast de voetbalactiviteiten kun je op onze Open Dag ook plaats nemen in één van de twee F1 simulators van Ziggo. De battle is on! Trap het gaspedaal in en pak de snelste rondetijd van de dag.

Gave optredens

Natuurlijk mag ook muziek niet ontbreken. Keizer, Bokoesam en Leafs zijn van de partij om een gaaf optreden te verzorgen!

- 14.00 uur: Optreden Keizer
- 18.00 uur: Optreden Leafs
- 18.45 uur: Optreden Bokoesam

To be continued…

Om 19.30 uur is de Open Dag afgelopen. Kun jij er geen genoeg van krijgen? Het is zeker de moeite waard om ook op zondag 19 augustus weer naar het Yanmar Stadion te komen. Dan worden de finales van het Almere Challenge Event gespeeld! Meer informatie hierover lees je op www.almerechallengeevent.com.

1 augustus 2018

Deel dit artikel: