Seizoenkaarthouders gratis naar eerste ronde KNVB Beker

Een nieuw bekeravontuur staat voor de deur. Na de mooie ervaringen van afgelopen jaar, start de #RixaxRoad2Final dit seizoen in het eigen Yanmar Stadion. Op dinsdag 25 september komt FC Dordrecht op bezoek in Flevoland. De eerste horde op weg naar….

Ook dit jaar hopen wij weer op een mooie bekercampagne. Samen met jullie! Bekerpartner Rixax Verhuur maakt het mogelijk dat seizoenkaarthouders het duel met FC Dordrecht gratis kunnen bezoeken op vertoon van hun seizoenkaart. Overige supporters betalen slechts € 5,00 voor een ticket. Een plek op de B-tribune is verkrijgbaar voor € 10,00. De online kaartverkoop start per direct. Om tickets te bemachtigen klik je hier.

Bekervoetbal staat bijna altijd garant voor spektakel. Amateurclubs die stunten, doelpuntenmakers waar we nog nooit van hebben gehoord, spannende penaltyseries, ongekende strijdlust, een karrenvracht aan goals en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

In de afgelopen jaren heeft het geleid tot mooie momenten. Wie herinnert zich niet het bomvolle uitvak in Volendam, waar supporters en medewerkers van Almere City FC gezamenlijk de ploeg ondersteunden. 325 man sterk. Of de fraaie zege op FC Oss en de confrontaties met grootmachten PSV en AZ. Het smaakt naar meer!

Bestel kaarten

Foto: Achille Vaarnold in actie in de bekerwedstrijd tegen AZ van afgelopen jaar; Ron Baltus, www.sportshots.pro

14 september 2018

Deel dit artikel: