Almere City FC begint aan trainingskamp in Griekenland

Almere City FC is begonnen aan een zesdaags trainingskamp in Athene, Griekenland. De selectie van Michele Santoni arriveerde vandaag in het Coco-mat Suites hotel en verblijft daar tot en met dinsdag ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Zondag wacht het treffen met Champions League tegenstander AEK Athene, de club die ook gastheer is van de trainingsfaciliteiten van Almere City FC in Griekenland.

Vanmorgen op 10:00 uur meldde de spelersbus zich bij Vertrekhal 3 voor het allereerste buitenlandse trainingskamp uit de geschiedenis van de club. Aan boord waren ook nieuwe keeperstrainer Anton Scheutjens en nieuwe fysiotherapeut Jacques Veldkamp. Na een voorspoedige reis checkte de selectie in bij het hotel, dat aan de voet van de Akropolis ligt. De sfeer in de groep is goed, wat nog maar eens tot uiting kwam toen tijdens het avondmaal een verjaardagstaart naar binnen werd gebracht voor de verjaardag van keeper Chiel Kramer.

De selectie traint tot aan de wedstrijddag tweemaal daags bij de velden van de AEK Athene Academy, zo’n veertig minuten verderop per bus. ’s Ochtends om 10 uur vindt er een intensieve veldtraining plaats, terwijl in de middag het krachthonk wordt opgezocht.

De tweede seizoenshelft van Almere City FC begint zondag 13 januari met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Het is de aftrap van een spannend vervolg van de Keuken Kampioen Divisie, waarbij ook aansprekende tegenstanders als FC Twente (26 januari), Sparta Rotterdam (15 maart) en de nummer 1 van de ranglijst (FC Den Bosch op 12 april) op bezoek komen.

Kaarten voor de losse wedstrijden zijn sinds 2 januari in de verkoop. Wie van plan is meer dan vijf wedstrijden te bezoeken, doet er echter goed aan om een halve seizoenkaart op de kop te tikken. Alle beschikbare kaarten vind je op de bestelpagina.

3 januari 2019

Deel dit artikel: